Never Let You Go - Kapitel 2

Jag öppnade den stora dörren in till skolan och gick in i korridoren. Vaktmästaren stod utanför sitt rum. Jag hälsade på honom och gick sedan vidare, längst korridoren. Jag tyckte jag hörde att mobilen plingade till, så jag tog upp den men insåg att jag inte fått något SMS. Precis när jag var påväg att lägga ner den i fickan gick jag in i någon och slog i huvudet. Jag la handen på huvudet och kollade upp. Där stod någon jag kände igen, nämligen..Ryan. Killen som jag sprungit in i första veckan. Han stod bara någon centimeter framför mig och höll handen på pannan, och kollade ner i mobilen. Jag backade bak några steg och kollade på vad han hade på sig, ett par jeans och en tröja. Runt axeln hade han en stor hockeytrunk. Jaha, han var en hockeykille.

- Eh, förlåt, fick jag ur mig och Ryan kollade upp från mobilen och mötte min blick. Han log.
- Det är lugnt tjejen! Nicole var det va? frågade han. Jag nickade. - Ryan, fall du inte kommer ihåg, sa han och sträckte fram handen.
- Jag kommer ihåg, svarade jag och han drog tillbaka sin hand. Han log stort.
Ryan ställde sig med händerna i fickorna och bara kollade på mig, medans jag kollade på honom.

- Öh, så ja.. Vad gör du här? frågade han efter ett tag. Jag blev ganska lättad av att han brytit den pinsamma tystnaden.
- Jag ska kolla på träningen, svarade jag.
- Träningen? Hockey eller basket?
- Basket, sa jag och Ryan såg besviken ut.
- Jaha, jag som hoppades på att du skulle kolla på min hockeyträning. Kanske någon annan gång? Jag nickade och Ryan log.
- Jag måste gå nu, men jag kanske kan kolla på din träning någon annan gång. Vi ses! sa jag och vinkade, medans jag gick iväg från honom och fortsatte gå längst den långa korridoren. Jag öppnade den stora dörren och kom in till den stora idrottshallen. Jag såg killarna springa runt nere på planen. Jag kollade runt och såg ingen annan på läktaren. Jag gick sakta ner för trapporna och satte mig på en av stolarna, på läktaren.

Jag satt och kollade på killarna som sprang runt nere på planen i kanske tjugo minuter innan jag tröttnade. Jag la fötterna på stolen framför mig och tog upp mobilen. Jag började spela ett spel men avbröts kort därefter av att någon pratade. Jag lyfte blicken från mobilen och kollade upp, och där stod en tjej. Hon hade långt, brunt hår, ett par mörka stora ögon och hon var ganska lång. Hon såg bra ut, väldigt vacker.

- Är du ny här? frågade hon och jag nickade, samtidigt som jag tog ner fötterna från stolen framför och satte mig tillrätta.
- Jaha okej, jag heter Caitlin, sa hon och log.
- Jag heter Nicole. Jag är nyinflyttad.

Caitlin satte sig ner bredvid mig och jag stoppade ner mobilen i fickan. Vi småpratade lite men kollade mest på killarna som körde.

- Oj då, jag måste nog gå nu. Jag lovade min kompis att jag skulle kolla på hans hockeyträning. Vi ses! sa Caitlin efter ett tag, och reste sig upp. Jag kollade på henne medans hon gick iväg. Precis innan hon försvann ut genom dörren så vände hon sig om och vinkade. Jag vinkade tillbaka, men det såg hon förmodligen inte och alla andra som sett min vinkning hade förmodligen trott att jag var en idiot.

Jag fortsatte att kolla på träningen tills killarna var klara. Då gick jag ner till planen och ställde mig över planen. Simon stod och snackade med några killar i hans lag, blandannat Alex, fast när han såg mig så sa han något till de andra och sprang iväg, fram till mig.

- Tjena snygging, sa han och torkade av svetten i ansiktet med handduken som han hade i handen. Jag böjde mig ner över kanten samtidigt som han ställde sig på tårna, och vi möttes i en kyss.
- Duktig du var idag, sa jag samtidigt som jag hoppade över kanten. Simon tog emot mig och kramade om mig hårt, medans han kysste min hals.
- Det var bara för att du var här, svarade han och vi fortsatte att kyssas. Vi avbröts dock efter en stund, av att någon ropade på Simon.

- Förlåt baby, men jag måste duscha. Väntar du på mig eller drar du hem?
- Jag åker hem, jag har lite att plugga, sa jag och log lite smått. Simon och jag kysstes en gång till innan han sprang iväg till resten av killarna och sedan försvann in i omklädningsrummet. Jag tog mig ut från idrottshallen och ut till parkeringen. Jag klev in i bilen och körde hem. 

- Hej gumman, hur gick det för Alex idag? Och Simon? frågade pappa och satte på TV:n. Jag gick och satte mig bredvid honom.
- Det gick väl bra, svarade jag och riktade blicken mot TV:n. Efter en stund kom jag på varför jag åkt hem, för att plugga, så jag gick upp på mitt rum och satte igång med det. När jag var klar så var klockan mycket, så jag kröp ner i sängen.

Nästa dag vaknade jag ganska så sent. Jag klev upp och drog på mig ett par shorts och ett linne. Jag sprang ner för trapporna och tog min vattenflaska, fyllde den med vatten, och gick sedan ut i hallen och tog på mig mina skor. Jag satte upp håret i en hög tofs, tog min ipod och sprang ut i från dörren. Jag bestämde mig för att byta runda och istället springa neråt gatan. Jag tog fart och började springa ganska snabbt, men saktade ner efter en stund och joggade i ett bra tempo. 

En timme och tjugo minuter senare var jag hemma. Jag klev direkt in i duschen och torkade bort all svett från kroppen, innan jag gick ner till köket och tog en yoghurt. Jag tog med den upp på rummet och satte mig framför datorn. Inget nytt hade hänt på alla sidor jag var medlem på, så jag stängde av datorn, åt upp min yoghurt och gick ut till baksidan av huset. Det var ganska varmt ute, så jag gick in i huset igen och bytte till bikini. Jag gick ut till baksidan igen och la mig vid poolen. 

Jag vaknade av att någon rörde vid min arm. Jag öppnade ögonen och där stod pappa. 

- Simon ringde och han hälsar att han vill att du ska komma till träningen idag också. Den börjar om en kvart. 
- Vad är klockan?
- Fem. Du har sovit i några timmar.
Jag suckade och satte mig upp. Pappa försvann in i huset och jag gick efter honom. Jag gick upp på mitt rum och bytte om till ett par shorts och en hood tröja. Jag gick ut till bilen och satte mig i den, för att sedan köra iväg till skolan. 
Jag gick in genom den stora dörren och svängde vänster, och i gick in i den stora idrottssalen. Jag satte mig längre ner, närmare planen, idag. När Simon fick syn på mig så ropade han mitt namn och vinkade. Jag skrattade och vinkade tillbaka.
Jag blev mer och mer inne i träningen och glömde allt omkring, för plötsligt satte sig någon bredvid mig med en duns. Jag fortsatte att kolla på Simon när han sprang runt på planen.

- Hej, sa personen bredvid mig plötsligt. Jag kände igen rösten, jag hade hört den förut. Jag vände mig om och blev alldelles chockad, när jag såg vem det var som satt där. Vad gjorde han här?
- Öhh, sa jag. Jag kunde inte säga något annat.
- Jäklar vilken otur att foten är skadad, jag som var så taggad på att träna idag! sa han och skrattade. Jag bara fortsatte att stirra på honom.

- Förresten, jag har inte träffat dig förut. Nyinflyttad? Jag nickade. - Jag heter Justin, vad heter du? sa han och sträckte fram handen.
- Nicole Brown, sa jag och tog tag i hans hand och skakade om den. Jag försökte släppa, men han höll kvar min hand i ett hårt grepp. Efter en stund släppte han och ställde sig sedan upp.

- Trevligt att träffas, den korta tid det blev, men jag måste tyvärr gå nu. Vi kanske ses någon annan gång?

Jag nickade och halvlog lite. Jag följde honom med blicken, ända tills han försvann ut genom den stora dörren. Jag lutade mig tillbaka mot stolen och blinkade till några gånger. Var det verkligen han jag träffat nyss?
Jag kollade på resten av matchen och gick sedan ner till Simon. Jag åkte sedan hem, tillsammans med Alex.
Andra kapitlet! Vad tycker ni?? Var det konstigt, delen då Justin kom in i bilden? Dåligt?

EDIT: Kapitlet är ändrat, men ingen större ändring.. Bara så ni vet!

Kommentarer
Postat av: Anonym

skeettaabraa!

2011-03-14 @ 18:38:45
Postat av: loving it

AMAZING!!!! :D

2011-03-14 @ 18:41:10
Postat av: Anonym

jätte bra!!!

2011-03-14 @ 19:03:38
Postat av: Anonym

GUD VA BRAA :DDDDDD#

2011-03-14 @ 19:05:58
Postat av: Malin the belieber!

Jätte bra!! :D

2011-03-14 @ 19:38:23
URL: http://juustiinbiiebernoveller.blogg.se/
Postat av: Madde

Meer!

2011-03-14 @ 19:45:42
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: Elin

Asså åhhh! Mera, den är grym! :D

2011-03-14 @ 20:38:50
Postat av: Anonym

Den är så jävla grym alltså!! Men du vill ju ha creeds så jag vill vara ärlig:)det var bra men delen då Justin var med vart det lite konstigt, bara satt du tänker på det liksom;) men det var bra!!!! När kommer nästa del vill bara ha meer!!:D

2011-03-14 @ 20:56:46
Postat av: Anonym

Delen med Justin i var GRYM! Han pratar liksom som om han vore normal :D

2011-03-14 @ 21:35:25
Postat av: Neejra<3'

Awwwwesome!! men hur kunde han köra hem henne när hon själv hade åkt bil till träningen?:p

2011-03-14 @ 21:42:06
Postat av: Anonym

asbraa

2011-03-14 @ 22:23:55
Postat av: Anonym

de va bra när justin kom in!:D

men han va inte känd va? eller inte mkt? eftersom annars borde hon ju känna igen honom lixom blir lite overkligt annars, asså även om hon inte gillar honom så mkt vet hon ju vem han är:P :D

2011-03-14 @ 23:31:09
Postat av: Matilda

Jättebra!! :D :D

2011-03-15 @ 12:38:08
URL: http://mmatii.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det blev jättebra, lite öväntat så det var super !! Får vi mer ikväll ?? :P <33

2011-03-15 @ 16:41:13
URL: http://johannaabergmaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

skitbra! mera :D:D

2011-03-15 @ 17:27:45
Postat av: Josefine<3

Lika bra som alltid!<3

2011-03-15 @ 17:53:47
Postat av: Anonym

skit bra, vill ha mer nu!!!:d

2011-03-15 @ 18:35:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0