Me Plus You - Kapitel 42

- Jo hej, hur fixar man fram så att man kan kolla på film? frågade jag henne och log.
- Såhär gör du, svarade hon och visade mig.
- Tack så mycket för hjälpen.
- Inga problem Mr. Bieber! sa hon och började gå iväg igen.
- Vänta, förresten.. Om hur länge är vi framme?
- I Sverige? 7 timmar, sa hon och log innan hon gick iväg igen.
Jag satte på mig hörlurarna fast jag kopplade in de i film apparaten istället. Jag slog på en tecknad film. 7 timmar. Kul. Sverige, here I come..




Jag hade tydligen somnat till då jag vaknade av att Chaz satt och petade mig i ansiktet. Jag öppnade ögonen och kollade på honom.
- Justin. Justin. Justin. Justin. Justin, sa han och fortsatte peta på mig.
- Men ja Chaz, vad är det?! röt jag irriterat.
- Ojojoj, någon är på dåligt humör! Han och Ryan kollade på varandra och skrattade. - Jag tänkte att du kanske ville veta att vi är framme i Switzerland!
- Ey dude, inte Switzerland - Sverige, tillade Ryan medans han ställde sig upp och började fixa med sina väskor. Jag och Chaz ställde oss också upp och började göra samma sak innan vi klev av planet. Jag rös direkt till då det var lite kallare än hemma i Atlanta, men det var ändå ganska varmt utomhus..
Jag började gå mot flygplatsen med mamma på ena sidan om mig. Chaz och Ryan sprang snabbt ikapp mig.
- Justin, har du förlorat dina fans eller? frågade Chaz och flinade.
- Tönt, såklart jag inte har?
- Men det är ju inga här?
Jag gjorde en grimas mot honom och lipade lite. Chaz och Ryan småskrattade lite. Jag började också skratta, fast varför vet jag inte, haha.

Det tog sin tid att få tillbaka väskorna och allt såntdär, men efter en stund var vi klara och vi mötte upp en av Kenny's "kontakter" som körde oss till hotellet vi skulle bo på.
Direkt när vi kom innanför dörren så somnade vi.

Konsertdagen, Claudias perspektiv:
Jag vaknade av den idiotiska alarmklockan. Snabbt satte jag mig upp i sängen och kollade runt i rummet men hittade den inte. Vart hade jag ställt den?! Medans jag sprang fram och tillbaka i rummet och letade så började den pipa högre och högre, och inte förrens då insåg jag att den låg i sängen. Jag hade legat på den. Jag gick irriterat fram till sängen och stängde av klockan. Usch, trevligt sätt att starta morgonen på. Jag hoppades verkligen att dagen skulle bli bättre, och det visste jag att den skulle bli - dagen för Justin's konsert hade ju kommit! Den har dagen kunde alltså inte bli annat än bra!
Jag kollade snabbt på klockan och såg att den var ett - alltså sex timmar kvar till konserten. Jag skulle möta upp alla vid tre tiden ungefär, för att köa och sådär, men det var ändå inte bråttom. Jag var snabb!
Jag gick ner till köket och såg en lapp att mamma var och fixade någonting, så jag började fixa frukosten utan henne. Jag åt snabbt upp mackan och yoghurten och skuttade upp till rummet igen, direkt in till badrummet.
Jag fyllde badkaret med varmt vatten ända upp till kanten, satte på en ansiktsmask och hoppade slutligen i badet där jag låg en bra stund.
När jag kom upp från badkaret så torkade jag först håret med handduken och sedan fönade jag det. Jag plockade fram locktången och började skruva håret lite smått innan jag gick iväg till byrån och började fixa fram kläder. Jag tog på mig en blus och ett par höga shorts - det var ju ändå sommar här, fortfarande.
Jag satte mig på datorstolen och började snurra runt några varv på den innan jag satte mig framför datorn och bloggade lite om konserten idag.
Plötsligt plingade det till i mobilen och jag tog upp den. Jag läste SMSET: "Vill du träffas?" Jag började hoppa runt i små cirklar och skrika.

Jag smsade tillbaka till: "Nej du vet? Såklart jag vill! Men bara snabbt, jag är rätt så upptagen idag. Utanför mitt hus om tio minuter? Eller vart är du?" Jag fick tillbaka ett svar jättesnabbt: "Idiot, jag är redan här" Jag började skrika ännu mer och rusade ner för trapporna och ut genom dörren. Där stod han..
Vem där? Haha, tråkigt kapitel.. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

OMG säkert ryan & justin omg asbraaa

2011-01-24 @ 18:15:45
Postat av: Anonym

OMG OMG OMG

2011-01-24 @ 19:11:12
Postat av: Anonym

nej säkert Ryan?

2011-01-24 @ 19:11:37
Postat av: Anonym

neeej hahahah det e justin!!!!!

2011-01-24 @ 19:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0