Me Plus You - Kapitel 2

När vi båda hade fixat oss klart och stod bredvid varandra med våra JB-tröjor så blev vi lite stressade, nu var det faktiskt bråttom.. Vi hade inte hunnit boka platser på hotellet som låg vid arenan så vi bodde ett tag därifrån, på ett annat hotell. Vi tog våra saker och sprang iväg för att hitta en taxi..När vi klev ut från taxin såg vi den längsta kön vi någonsin sett, den var sjukt lång med massor av fans som stod med plakat och annat. Vi som trodde att vi skulle komma först! Jag och Olga vände oss mot varandra och började skratta. Vi gick emot kön och ställde oss längst bak, hellre det än att kön blir ännu längre och att man hamnar ännu längre bak!

När det kändes som om vi hade köat hur länge som helst så släppts vi äntligen in. Platserna var fria, fast ändå beroende på vad man hade köpt för platser - det stod ju ändå vakter och kollade. Jag och Olga hade köpt väldigt bra platser, nästan längst fram, ståplatser. Vi båda var besvikna på att det inte var något Soundcheck på den här konserten, men vi var ändå nöjda för att vi skulle få se Justin live.
Vi hade försökt tränga oss fram så mycket men alla var som galna! Vi fick iallafall platser som var ganska bra, i mitten men ändå ganska nära kanten. Det kändes skönt, för om folk puttade på bakifrån skulle man lätt kunna gå ut en liten stund och få syre.

Helt plötsligt så släcktes allt ner och vissa skrek till. På den stora skärmen vid scenen började en video spelas och efter ett tag kom Justin ut. Jag trodde att jag skulle svimma. När jag såg min idol, mitt livs kärlek, stå bara några meter framför mig.. det kändes bara så overkligt!
Justin's DJ skrek ut i mikrofonen;
- MAKE SOME NOICE FOR JUSTIN! Alla blev som galna och stod bara och skrek - till och med jag!
Justin började sjunga 'One Time' och jäklar vilket drag det blev! Allt kändes så bra, att ha grym musik pumpandes i öronen och stå nära världens finaste kille - känslan gick inte att beskriva. Därefter sjöng han 'Baby'. Jag kollade på Olga som kollade på mig och vi båda log mot varandra innan vi började sjunga, högt.

Efter han sjungt några fler låtar frågade han publiken vad vi ville att han skulle sjunga. En tjej bredvid mig skrek att han skulle sjunga 'One Less Lonely Girl'.
- Vad sa du sötis? sa han och skrattade. Han kollade ut mot publiken för att antagligen hitta den som ropade.
Han fortsatte att blicka ut över publiken och alla skrek som galningar och helt plötsligt viftade jag med händerna och ropade:
- SJUNG ONE LESS LONELY GIRL!
Hans blick stannade på min och han log. Han tog bort mikrofon och skrek något till Scooter som stod "behind-the-scene". Jag kunde inte höra vad det var eftersom att alla skrek. Jag visste inte heller vad jag skulle göra, jag ville bara börja gråta och skrika, hoppa av glädje. Justin log mot mig. Bara mot mig. Jag kände hans ögonkontakt.
Scooter nickade och Justin satte sig på plats igen. Han letade sig tillbaka till min blick och tog tillbaka mikrofonen.
- Honey, vill du vara min 'One Less Lonely Girl?'..
Nu är Justin med lite mer! Vad tyckte ni om det här kapitlet? Ska jag fortsätta på novellen? KOMMENTERA

Me Plus You - Kapitel 1

Du heter Claudia och är en tjej på 15 år. Du bor i Stockholm, Sveriges huvudstad. Nu har du åkt till Danmark med din bästa vän för att se Justin LIVE där.

Jag klev ut ur duschen med en handduk virad runt kroppen. Jag kammade igenom mitt hår och fönade igenom det - vilket inte gick så snabbt då jag har väldigt tjockt och långt hår.
När håret äntligen var torrt och kroppen insmord så tog jag på mig en av hotellets morgonrockar, och satte mig på en stol framför spegeln. Jag försökte fundera ut vad jag skulle göra för att vara extra fin, för att sticka ut - men jag kom inte på något. Allt kändes bara så overkligt, att jag för någon timme sedan satt på tåget från Stockholm och att jag nu sitter på ett hotellrum i Danmark. Det svåraste att ta in var väl att jag om bara några timmar skulle få se Justin live. Jag hade aldrig trott att jag skulle få se honom eftersom att han avbokat konserten i Sverige, men det var då jag tog beslutet att åka hit..

In genom dörren sprang min bästa vän Olga och avbröt mina tankar. Hon är också en såkallad Belieber, som jag åkt hit till Danmark med.
- DU FÖRSTÅR INTE HUR STRESSAD JAG ÄR! DET ÄR BARA 3 TIMMAR KVAR! skrek hon medans hon hoppade i sängen. Vänta lite, sa hon. Har du inte ens börjat göra dig iordning? Skojar du? Åhh, nu har vi verkligen bråttom.
Jag satt bara och stirrade på henne. Det var 3 timmar kvar och enligt henne hade vi bråttom? Okej, jag erkänner att jag blev lite stressad men bråttom var väl inte det rätta ordet..
- Nej, inte direkt kanske.. svarade jag och när jag kollade bak så såg jag Olga slänga ut kläder hit och dit från min garderob.
- Den här är inte sådär jättesnygg, det är här blir lite för uppklätt.. Men den här.. den här borde du ta! sa hon och höll upp en lila tröja med ett tryck som föreställde Justin. Den var såklart jättesnygg!
- Jo, det kanske jag kan.. men kan du hjälpa mig med sminket och håret? På mindre än en sekund var hon bredvid mig och började fixa och trixa med mitt hår. Jag förflyttade mig lite snabbt till datorn och öppnade upp min spellista med Justin's låtar på Spotify, och satte på 'Baby'. Både Olivia och jag började direkt att sjunga med, vi fortsatte att höja och höja - och sjunga med.
Olga fortsatte fixa med mitt hår och vi bestämde att platta det spikrakt, för det vet vi båda är snyggt på mig. Sminket fick bli lätt, jag hade aldrig gillat att ha mycket smink så jag hade bara lite mascara och rouge på mig. Olga däremot, hon hade lockat sitt hår i stora "Hollywood-lockar" och sparade inte på sminket. Men det var fint på henne, hon var en tjej som passade i sånt.

När vi båda hade fixat oss klart och stod bredvid varandra med våra JB-tröjor så blev vi lite stressade, nu var det faktiskt bråttom.. Vi hade inte hunnit boka platser på hotellet som låg vid arenan så vi bodde ett tag därifrån, på ett annat hotell. Vi tog våra saker och sprang iväg för att hitta en taxi..
Det var första kapitlet på "Me Plus You". Jag lägger upp tvåan nästan direkt så att ni kan få med lite mer Justin i det hela! Men vad tycker ni so far? KOMMENTERA

Välkommen till min nya blogg!

Hej och varmt välkommen!
Den här bloggen kommer alltså att vara en novellblogg om Justin Bieber, där jag lägger upp en novell i taget och när den är klar börjar jag på en ny.
Jag har aldrig skrivit en novell förut så jag vet inte om den kommer att vara så jättebra, men jag ska försöka! Ni som läser kan väl också komma med tips? Det skulle hjälpa otroligt mycket!

Snart kommer första kapitlet av "Me Plus You" komma ut och glöm inte att kommentera vad ni tycker!
Jag vet att många andra bloggar har haft det namnet förut, men jag tror att det kanske kommer att passa den här novellen.. Ny design kommer snart!


RSS 2.0